Tip voor een goede personal coach Zaandam

personal coach Zaandam

Ben je woonachtig in Zaandam en ben je op zoek naar een personal coach Zaandam omdat je hebt besloten om te gaan werken aan een betere versie van jezelf? Dan ben je bij Stoneheart Fitness aan het juiste adres.

Al meer dan 14 jaar ervaring

Je bent voor je personal coach Zaandam bij Stoneheart Fitness aan het juiste adres omdat de personal trainers van deze sportschool al meer dan 14 jaar ervaring hebben. De meeste mensen haken na een paar weken training of fitness al snel af omdat zij niet meer gemotiveerd zijn. Bij Stoneheart Fitness zullen er kleine doelen worden gesteld die sneller te behalen zijn waardoor je gemotiveerd zult blijven en door zult zetten met de training. Tijdens de training zal je altijd in de juiste houding zitten omdat de personal trainer een gediplomeerd fysiotherapeut is. Door het zitten in de juiste houding zullen de onprettige blessures worden voorkomen. Door de personal training zal je meer inzicht krijgen op het gebied van de juiste voeding waardoor je je nog energieker en fitter zult voelen. 

Personal Training StoneheartFitness Zaandam

Een intakegesprek met de personal trainer 

Als de informatie die over deze personal coach Zaandam jouw aanspreekt kun je gemakkelijk en snel telefonisch contact opnemen. Voordat de training zult beginnen zal er namelijk eerste een intake gesprek plaats vinden waarin jouw persoonlijke doelstellingen en huidige voedingspatroon uitgebreid zullen worden besproken. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het bepalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl.