Personal training Roosendaal bij DSTraining

DStraining

Personal training Roosendaal kun je bij DSTraining volgen. Personal training is op het moment erg populair. Hierdoor kun je op heel veel plekken terecht voor personal training. DSTraining onderscheidt zich van alle sportscholen die personal training aanbieden. Hoe onderscheidt DSTraining zich van andere sportscholen? Dit doen ze door de volgende punten aan te bieden: 

  • De lessen vinden plaats op de meest uitdagende locaties.
  • Mogelijkheid tot het huren van MTB’s of Foot bikes.
  • Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht. 
  • Doordat de mogelijkheden voor training binnen en buiten zijn is er een grote afwisseling in lesaanbod.
  • Gezonde kant en klaar maaltijden zijn verkrijgbaar. 
  • Iedere dag groepslessen onder professionele begeleiding. 

Wat kan DSTraining jou bieden? 

DSTraining kan jou veel bieden op het gebied van sport. Je kan personal training Roosendaal volgen, Bootcamp, Small group training, MTB bootcamp, fifty fit en fit in 50 days. 

Over DSTraining

Dion Koens is een personal trainer die in 2007 gestart is bij DSTraining. Vervolgens is hij in 2011 gestart met bootcamp in Roosendaal. Inmiddels is DSTraining uitgegroeid tot een kleine maar goede en professionele sportschool waar het mogelijk is om 24 uur per dag 7 dagen per week te trainen. Dit kan in zowel groepsverband als individueel.  Belangrijk voor DSTraining is dat ze hun klanten optimaal begeleiden, motiveren en faciliteren. Dit doen ze om jou te helpen met het behalen van jouw doelstellingen. Naast het vaste lesrooster organiseert DSTraining uitdagende en gezellige eendaagse activiteit die je natuurlijk niet wilt missen.