Neem eens een kijkje op http://move2ur.com/ voor een goede personal trainer

Move2ur-logo

Ben je op zoek naar een goede personal trainer om het uiterste uit jezelf te kunnen halen? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op http://move2ur.com/. Ik ben namelijk zelf erg tevreden over de resultaten die ik met behulp van een personal trainer van Move2ur heb behaald. 

Mijn eigen ervaring met Move2ur 

Ik wilde graag aantal kilo afvallen maar dit lukte niet zelfstandig. Daar besloot ik ook om hulp in te schakelen en op zoek te gaan aan een goede personal trainer bij mij in de omgeving. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek is gegaan kwam ik terecht op http://move2ur.com/. Toen ik terecht kwam op deze website kwam ik echt op een erg overzichtelijke website die veel informatie bevat. Een personal trainer van Move2ur zul je helpen met het uiterste uit jezelf te halen zodat je jouw persoon openlijk delen op fysiek gebied kunt behalen. Door middel van een voedingsschema en de trainingen zul je niet alleen fitter worden maar ook gezonder gaan leven. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. 

personal-training

Zeer tevreden over het uitgebreide kennismakingsgesprek

Ik kon al erg snel terecht om kennis te maken met de personal trainer. Tijdens het gesprek hebben we het uitgebreid over mijn persoonlijke doelen gehad en hoe ik deze wilde bereiken. We hebben vervolgens een voedingsschema opgesteld en zijn begonnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik ben al aardig wat kilo’s kwijt.