Kitesurf cursus Scheveningen

Velen hebben de droom om nog een keer te gaan kitesurfen, gelukkig is er de mogelijkheid om deze droom waar te maken! Bij kitesurf cursus Scheveningen kun je stap voor stap leren hoe je moet omgaan met je board, maar ook met de vlieger die jou zal meetrekken door het water. Bij het aanleren hiervan is het prettig om in ondiep, vlak water op te starten. Zo hoef je de golven en de sterke zeeslag niet gelijk te trotseren. Wanneer je al wat beter weet hoe je moet kitesurfen, is er de mogelijkheid om advanced lessen te nemen bij de kitesurf cursus Scheveningen.

Beginnen met kitesurfen

Het is eindelijk zo ver, je neemt de stap om lessen te gaan nemen. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? Waar zul je rekening mee moeten houden? Samen met een instructeur ga je aan de slag. Wanneer je dit gaat doen aan de kust bij Kijkduin zal dit in een meertje zijn. Dit meertje is ontstaan door opgespoten zand. In het meertje heb je dus niet de zeeslag maar vlak water. Het is ondiep en er is een stabiele zeewind. Dit maakt deze locatie uitermate geschikt om hier het kitesurfen aan te leren. Ook zul je leren waar je om moet denken, denk bijvoorbeeld aan de weersvoorspellingen.

Cursussen

Mocht je nou al kunnen kitesurfen en de cursus voor beginners is voor jou te gemakkelijk? Dan is er de mogelijkheid om advanced lessen te nemen. Deze lessen zijn op de locatie Scheveningen en kun je ook daadwerkelijk de zee op gaan maar ook leren omgaan met de golven. Mocht je willen leren om een sprong te maken, dan is ook deze mogelijkheid er bij kitesurf cursus Scheveningen. Er zijn verschillende cursussen beschikbaar bij kitesurf cursus Scheveningen. Zo is er een 1-daagse, 3-daagse en 5-daagse cursus, advanced of een privé cursus en ook is er de mogelijkheid om

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *