Fitness Deventer

Gezond

De fitness Deventer Fit For Life Sports biedt jou de perfecte omgeving om te werken aan je lichaam. Of je nu wilt afvallen, conditie opbouwen of meer spieren kweken… het kan allemaal. Iedereen wil wel een energiek en krachtig lichaam. Dit doet Fit For Life met 3 geweldige producten:

  • HIIT30
  • Crossgym
  • Cross-Boxing
Sport

Fitness Deventer trainingen

HIIT30 staat voor High Intensity Interval Training. Het is een unieke combinatie van functionele cardio samen met krachtcircuits. Dit allemaal duurt maar 30 minuten voor ongekende resultaten.

Crossgym is de meeste effectieve en efficiënte manier van training die er op het moment beschikbaar is. Je werkt samen met de coaches aan een fittere en gezondere versie van jezelf! Het is dan ook de nieuwste trend in de fitnesswereld. Het is een methode die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in 1 trainingsvorm combineert. Je doet in de trainingen functionele bewegingen die vaak in een gevarieerde manier en op een hoog tempo gaan.

Crossboxing bestaat uit samengestelde trainingen die het beste van boksen met functionele conditie- en krachttrainingen combineren. Het is echt een hele goede workout om in vorm te blijven, op conditie te komen of af te vallen. Cross Boxing bestaat uit 2 disciplines: geavanceerde technieken van boksen zonder fysiek contact en een functionele circuittraining. Het is keihard trainen maar daar zie je zeker wel veel van terug!

Proefles?

Fit

Wil je een proefles volgen? Dat kan! Deze is dan helemaal gratis om te zien of je het wat vind. Weet je niet welk programma je wilt en je bent nog geen lid? Doe dan de doelen check! Op de website van Fit For Life Sports kun je deze check doen en je hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden en daarna op verzenden te klikken! Zij nemen dan weer contact met je op en geven je een advies met betrekking tot je doel.