De beste fitness van Hoofddorp

fitness Hoofddorp

Wil je graag af van die overtollige kilo’s? Hier is fitness Hoofddorp de oplossing voor. Bij  PhysIQ zul je uitermate goede begeleiding krijgen van een personal trainer waardoor je eindelijk af zult komen van die overtollige kilo’s waar je al lang vanaf wilt. 

Het behalen van blijvende en duurzame resultaten

PhysIQ staat voor resultaat en wilt graag bijdragen aan persoonlijke fysieke, sociale of mentalen doelen. Bij PhysIQ wordt er gewerkt aan de hand van bewezen concepten en kijken altijd naar wat werkt. Het team heeft erg veel kennis en ervaring in het werk dat zij verrichten. De trainers zijn opgeleid om elke cliënt te kunnen beiliegenden ongeacht de ervaring op het gebied van fitness. Ze zullen starten vanuit de basis en leren je de juiste technieken. Vervolgens zullen zij aan de slag gaan met jouw persoonlijke fitness doelen. PhysIQ is tevens 24/7 bereikbaar voor vragen of voeding of over de training, zij staan er garant voor dat je 24/7 reactie zult ontvangen op de vragen die je hebt. 

fitness Hoofddorp
Processed with MOLDIV

Het belang van het justitie voedingsschema 

Voeding is van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten. Voordat Je begint met de training zul je samen in gesprek gaan met een personal trainer. Tijdens dit gesprek zal je uitgebreid praten over jouw persoonlijke doelen en over jouw voedingspatroon. De personal trainer zal vervolgens een voedingsschema opstellen die is gebaseerd op de voeding die jij lekker vindt. Hierdoor zul je niet vastzitten aan een honger dieet om van die overtollige kilo’s af te komen. Voor fitness Hoofddorp ben je bij PhysIQ aan het juiste adres !