De beste bootcamp in Amsterdam-West

cropped-logo-paint-tai

Ben je op zoek naar bootcamp Amsterdam-West omdat je in de buitenlucht samen met een groepje wilt gaan sporten om zo te gaan werken aan jouw conditie en een verbeterde versie van jezelf? Dan ben je bij Bootcamp Tai aan het juiste adres. 

De voordelen van Bootcamp Tai? 

Je bent voor bootcamp Amsterdam-West bij deze bootcamp aan het juiste adres omdat deze bootcamps worden gehouden in het Westerpark en er tijdens de training focust wordt gelegd op verschillende spiergroepen er zal tijdens de trainingen een erg leuke sfeer hangen en je zult uitermate goed worden begeleid door een personal trainer. Tijdens de bootcamp zul je ongeveer 2 km hardlopen waarbij er meerdere keren zal worden gestopt om bepaalden delen van het lichaam te trainen. Tijdens de donkere dagen zal er buiten worden getraind onder het viaduct aan de Spaarndammerbuurt waarbij er verschillenden trainingen plaats zullen vinden met onder andere boksen. 

personal trainer Amsterdam-West

Zeer veel positieve reviews

In de loop van de jaren hebben er al erg veel voorgaande klanten een bootcamp gevolgd. deze voorgaande klanten zijn allemaal super tevreden waardoor het bedrijf ook een klant gemiddeld heeft van een 9+. Door dit hoge klant gemiddelde hebben zij ook een Award in 2019 gewonnen. Op de website van Bootcamp Tai zijn zeer veel positieve reviews te vinden van deze voorgaande klanten. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van Bootcamp Tai of neem telefonisch contact met het bedrijf op voor een proefles.